2011. június 22., szerda

Light Academy



A közeljövöben egy 9 napos országos turné keretén belül Székelyudvarhelyen is (juli. 04) Világitástehnikai alap szemináriumot fogunk tartani(magyarul) a Quantuum Románia segitségével.
Ez nem egy termékbemutato lesz, hanem egy képzéssorozat első állomása ahol a résztvevők elsajátíthatják a studiofotózás alapjait. A Quantuum biztositja a szükséges felszerelést a szemináriumhoz.
Az ötlet onnan jött, hogy rendszeresen kerestek meg ilyen-olyan szakmai kérdésekkel, hogy studióban illetve a szabadban hogyan használják a fényeket. A megkeresésemre a Quantuumnak tetszett az ötlet, hogy támogassanak egy ilyenfajta képzést, igy megszületett a megállapodás. A képzésen csak 20 helyet tudunk biztosítani, hogy mindenkire legyen idő és saját maga kiprobálhassa az elméletet gyakorlatban is. Ez a mostani egy alap szeminárium amit követni fog több tematikus tréning külömböző témákban: Akt, termék és reklámfotó, modell portré stb.
Az alapképzés ezuttal akciós 50%-os áron elérhető az első 20 jelentkező részére, azaz 125 RON-ért ez kb negyede egy hasonló, de nem ilyen komplex képzésnek Bukarestben.
Amennyiben a klubtagok közül van érdeklődő, kérem továbbítsa részükre az informáciokat és szeretettel várjuk önöket a szemináriumon!
Bármilyen jellegű kérdéssel forduljanak bizalommal, hozzám (magyarul) vagy a www.quantuum.ro -hoz (románul).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése