2009. április 10., péntek

Személyes

Lejárt a megnyitó. Jobb alkalom nincs arra, hogy az ember felszusszanjon egy folyamatos stressz után. (Katalógustervezés, nyomonkövetés, banner, meghívó, plakát, szponzorok stb. és még emellett zsúfolt munkanapok). Nézel szét, mint egy nagyon fáradt, de megkönnyebbült ember. Visszaemlékezel dolgokra, arcokra, reagálásokra, és közben azon morfondírozol, miért alakultak így a dolgok, ahogyan. Lejárt az Exposia Alkotócsoport bemutatkozó kiállításának megnyitója.

Úgy is mondhatnánk, hogy minden a legnagyobb rendben volt. Persze ez relatív, mert szerencsére mindenkinek más dolog tetszik. Ahhoz képest voltak a Művelődési Ház koncerttermében. Voltak, és ez egy remény számunkra, hogy a hírét viszik a fotográfiának, és egy következő alkalommal másképp kukkantanak be az emberek a kiálítótermekbe, ha meghallják: Exposia. (Mna jó, ez azért vicc volt.)

Nagyon fontos, hogy a gyergyószentmiklósi fotóklub testületileg jelen volt a megnyitón, aminek azért örvendünk, mert ezáltal újabb kapcsolatokkal gazdagodtunk. Elviekben megegyeztünk egy gyergyószentmiklósi kiálllításon is. Ugyanakkor meghívást kaptunk Hadnagy László Elbűvölő Amerika című egyéni fotókiállítására, ami április 22-én lesz a gyergyói Művelődési Ház 40-es termében. Még egyszer köszönjük, fiúk!

Reméljük, majd más csoportosulások is megérkeznek a kiállításokra, hiszen úgy érezzük, véget kell vetni a csoport/klikkrendszernek, és jó viszonyt kell kiallakítani egymás között. Jó lett volna, ha máshonnan is eljönnek, de majd talán egy másik alkalommal.

Hogy kinek, mi a véleménye, pontosan nem tudom, de lényegében sikerült összehozni egy olyan kiállítást, ami nemcsak egy síma csoportosulás, hanem ez határtalanul él, bemutat és szerveződik. És talán ez is a további célunk.

Ennek reményében szeretném megköszönni a kiállítóknak, a Művelődési Ház igazgatójának, Elekes Gyulának, aki zománcművész, és természetesen a szponzoroknak (tudom, mindenki unja, de higgyétek el, hasznos dolog, ha a mecénások felvállalják a támogatásokat, hiszen minőségibb munkát lehet nyújtani), médiatámogatóknak, és mindazoknak, akik valamilyen formában segítettek, hogy létrejöhessen ez a kiállítás.

További együttműködésünk reményében, egy fénnyel teli időszakot, valamint áldott húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.

Fülöp Lóránt


A megnyitó előtt...




P. Buzogány Árpád és Elekes Gyula megnyitja a kiállítást







A támogatók

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok, ha úgy alakul, jövő héten ellátogatok a kiállításra!
    Üdv

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük! Mindnképpen hívj telefonon, egy kávé erejéig üljünk le! Üdv.

    VálaszTörlés